Diensten&hardware op maat van uw bedrijfBreng uw bedrijf (eenmanszaak of KMO) vandaag nog naar de 'cloud'!
Wij zorgen voor een betrouwbare en professionele oplossing waarbij het beheer van uw e-mails, agenda, bestanden en/of andere bedrijfsgerelateerde informatie altijd en overal beschikbaar is en dit op elk apparaat dat met het internet is verbonden (desktop, laptop, tablet en/of smartphone).

Een cloudoplossing start meestal met uw eigen domeinnaam (.be/.com/...). Aan deze (nieuwe of reeds bestaande) domeinnaam kunnen door ons diverse diensten worden gekoppeld zoals o.a. online opslag voor uw website (webhosting), één of meerdere e-mailadressen (MS Exchange Online), softwaretoepassingen zoals Word, Excel, Outlook,... (MS 365 Business), online opslag van uw bestanden (OneDrive for Business), tot zelfs het opzetten van een volledige portaalsite voor de interne bedrijfscommunicatie (SharePoint).
 
DecoNet levert alle nodige diensten en de benodigde hardware voor een vlekkeloze IT-infrastructuur volledig in dienst van de noden van uw bedrijf, groot of klein. Elke zelfstandige of onderneming heeft baat bij een oplossing waarbij alle bedrijfsgerelateerde informatie zich niet langer lokaal op een computer of server bevindt, maar in de 'cloud', zodat niet alleen al deze informatie (e-mails, agenda, bestanden,...) overal ter beschikking is, maar dat dit alles zich bovendien op een goed beveiligde locatie bevindt waarbij eigen back-ups in principe overbodig zijn en dit alles in combinatie met een professionele hardware-uitrusting ter plaatse.

Contacteer ons gerust voor meer informatie of voor een offerte op maat van uw behoeften. Hierna vindt u alvast onze beknopte prijslijst met de basisdiensten en de belangrijkste hardware (prijzen excl. BTW).

Bekijk hier onze prijslijst

Informatie-aanvraag
DecoNet Business Solutions:

Uw bericht werd correct verzonden!


ADRES
Plein 10
2430 Laakdal


CONTACT
Email: info@deconet.be
Tel: +32 (0) 14 23 79 42


OPENINGSUREN

ma-vrij: 09.30-18.30 u

zaterdag: 10.00-17.00 u